Quantcast

Nové televizní programy na italském trhu

| redakce | tiskobrázek k článku: Nové televizní programy na italském trhu

V nebližších dnech a týdnech odstartuje v Itálii celá řada nových televizních stanic.

V paketu Sky Italia (Hot Bird 13°E) odstartuje dne 24.prosince 2004 dva nové kanály koncernu Disney - Disney Channel +1 a Toon Disney.

Disney Channel s hodinovým časovým posunem se objeví na EPG kanále Skyboxů č.613. Program věnovaný výhradně animovaným snímkům z produkce Disney se objeví na kanále Toon Disney. Program se objeví na EPG kanále č.614. Testovací vysílání se již objevilo na kmitočtu 12,054 GHz, polarizace horizontální.

Další novinkou pro abonenty Sky Italia bude start nového programu Eurosport 2, který se od počátku objeví nejenom ve Skandinávii, v Polsku, Česku, Slovensku, Maďarsku, ale i v Itálii. Připomeňme, že Eurosport 2 startuje dne 10.ledna 2005 a nabídne přenosy a magazíny, které již nestačí Eurosport odvysílat.

Na nové italské programy se nemusí těšit jen abonenti Sky Italia. Dne 22.ledna 2004 odstartují nové kanály Mediaset Premium 1, 2, 3 a 4, které přinesou fotbalové přenosy Serie A: Milan, Inter, Juventus, Roma, Sampdoria, Atalanta, Messina a Livorno.

Mediaset Premium nabídne celkem 66 zápasů - 18 v lednu, 18 v únoru, 14 v březnu a 16 v dubnu příštího roku. Předplatné programů bylo stanoveno na 18 Euro. (Digitasat)





Reklama




Vybrané články