Quantcast

36E: Trikolor TV spustí rozhlasový paket

| redakce | tisk

Ruská satelitní platforma Trikolor TV rozšíří svoje služby. Dne 5.9.2011 spustí paket rozhlasových stanic. Služba bude poskytována abonentům Trikolor TV, kteří budou moci poslouchat více než 20 populárních lokálních rozhlasových stanic.

Služba bude k dispozici pro abonenty Trikolor TV v evropské části Ruska, kde je služba poskytována ze satelitů Eutelsat W4 a Eutelsat W7 (36°E). Do konce roku plánuje operátor rozšířit nabídku o další rádia. Nejméně do konce roku bude služba poskytována bezplatně.

Zařazení FM rádií do nabídky Trikolor TV ocení zejména abonenti Trikolor TV, kteří nejsou v dosahu kvalitního signálu svých oblíbených rádií.

První rádia se objevily na satelitu Eutelsat W7, na kmitočtu 11,919 GHz, pol. L (SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK) - DFM, Hit FM, Maximum, Radio Monte Carlo a Russkoje Radio. Vysílání je zatím FTA.

Myšlenka poskytovat rádia přes satelit není nová. Řada satelitních DTH platforem poskytuje rádia na svých transpondérech, nicméně Trikolor TV se na poskytování rádií na satelitu zaměřuje. V tom se chce odlišovat od ostatních.

zdroj: Trikolor TV





Reklama




Vybrané články