Quantcast

Prima TV: Sledovanost seriálu Rodinná pouta nadále roste

| redakce | tisk

Původní seriál Prima TV Rodinná pouta se v současnosti těší stále většímu zájmu diváků. Včerejší díl (čtvrtek 20. 1.) s názvem Vzestup sledovalo rekordních 1,942 mil. diváků starších 15 let (TVR 22,7 %). V krátké době jde již o několikáté posunutí nejvyšší sledovanosti seriálu. Rekordní je také hodnota podílu na trhu. Rodinná pouta si včera vybralo 43,23 % diváků starších 15 let, kteří měli v době vysílání seriálu zapnutý televizor. Spolu se svými rodiči pravidelně sledují napínavý seriál také děti. Včerejší díl vidělo 53,05 % dětí ve věku 4 ? 14 let, které se v čase seriálu dívaly na televizi.

REKORDNÍ SLEDOVANOSTI DOSÁHL I POŘAD PROTI SRSTI

Ve středu 19. ledna byla rekordní také sledovanost dalšího pořadu televize Prima, publicistického magazínu Proti srsti. Vidělo ho 1,203 mil. diváků starších 15 let (TVR 14,1 %, share 31,34 %). Ve srovnání s průměrnou sledovaností i podílem diváků za všechny dosud odvysílané pořady Proti srsti jde o velmi výrazný nárůst diváckého zájmu. Diváci v něm mohli vidět mimo jiné reportáže o pomoci motoristům, o příběhu muže, který se nemůže úředně stát otcem svého dítěte, či o dceři, která nechala z darovaného domu vystěhovat svého otce.

Do následujícího vydání Proti srsti, které bude Prima TV vysílat příští středu 26. 1., připravuje redakce pořadu další zajímavé reportáže s příběhy lidí, které se mohou stát komukoli z nás. Mimo jiné diváky čeká reportáž a následná diskuse o příběhu může, který se rozhodl koupit a zrekonstruovat dům s hostincem. Banka, která mu slíbila půjčit peníze, ale zkrachovala. Muž nakonec přišel o všechno?

Zdroj: ATO - Meidaresearch

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.





Reklama




Vybrané články