Quantcast

Prima Family a TV JOJ připravují další Česko Slovensko má talent

| redakce | tisk

Prima family společně se slovenskou TV JOJ uvedou celosvětově nejúspěšnější talentovou show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Po dvou úspěšných ročnících se tato show vrací na televizní obrazovky, a to již letos na podzim. Vítěz získá 100 000 eur a cestu kolem světa k tomu.

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT měla v uplynulých dvou ročnících obrovský úspěch. Věříme, že i v letošním ročníku na tento úspěch navážeme. Už teď se těšíme na letošní přehlídku talentů a pochopitelně i na nové vítěze. Těm dosavadním jejich účast v soutěži jednoznačně změnila kariéry. Ať už jde o akrobaty DaeMen nebo o loňského vítěze Ataie,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.
Přípravy na show nabírají na obrátkách a přihlásit se může úplně každý, kdo je přesvědčený, že má výjimečný talent. V ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT platí jediné kritérium - talent bez jakéhokoli omezení. Platí pouze jedno jediné pravidlo - předvést něco zajímavého nebo opravdu mimořádného.

Castingy na nový ročník startují již brzy. První castingová kola se uskuteční v květnu letošního roku. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím internetových stránek www.csmatalent.cz, kde najdou přihlašovací formulář.

Harmonogram castingů
5. 5. 2012 Ostrava, Tyršova 6, hotel Imperial
12. 5. 2012 Brno, Brněnské výstaviště - Kongresové centrum
13. 5. 2012 Bratislava, Hviezdoslavovo nám. 3, Radisson Blu Carlton Hotel
19. 5. 2012 Liberec, Šaldovo náměstí 6, hotel Liberec
20. 5. 2012 České Budějovice, Senovážné náměstí 2, Dům kultury Metropol
26. 5. 2012 Košice, Hlavná 1, Doubletree by Hilton
27. 5. 2012 Nové Zámky, Hlavné námestie 7, Dom kultúry
2. 6. 2012 Praha, Kongresová 1, hotel Corinthia

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články