Quantcast

Léto na Prima Family: VIP Prostřeno! i české filmy

| redakce | tiskobrázek k článku: Léto na Prima Family: VIP Prostřeno! i české filmy

Každodenní premiérové výlety do kuchyní hvězd, úplně nový publicistický pořad i výlety Léto s Italem, okořeněné řadou hvězdných filmů a premiérových seriálů - taková je nabídka letního menu Prima family, která startuje naplno již 25. června.

VIP Prostřeno! zavede diváky vždy od pondělí do čtvrtka do přísně střeženého soukromí hvězd televizní obrazovky. Začínáme 25. června ve 20.00, v první sérii si budou navzájem vařit Jiří Pomeje, Agáta Hanychová, Martina Gavriely a Eva Decastelo. V dalších sériích se pak mezi sebou utkají známé tváře rodinné ságy Cesty domů. Za sporákem budeme moci sledovat například Miroslava Etzlera nebo představitelku nové rodiny Kateřinu Brožovou, která se objeví v podzimním pokračování oblíbeného seriálu. Nebudou chybět ani hvězdy připravovaného seriálu Obchoďák, kuchařskou zástěru si oblékne např. Danica Jurčová. Prima family tak navazuje na velice úspěšnou sérii VIP Prostřeno!, která se vysílala v loňském roce před Vánoci. Pořad, ve kterém vařily hvězdy, loni průměrně sledovalo 1 449 000 diváků z cílové skupiny D15+ (share 36,04 %). V cílové skupině D15-54 to bylo průměrně 620 000 diváků (share 29,66 %).

Redakce zpravodajství a publicistiky připravila nový pořad Na vlastní riziko. Na vlastní riziko aktérů, tedy reportérů FTV Prima, se odehraje řada neobvyklých a nezřídka i riskantních situací. Pořad plný adrenalinu a zábavy bude Prima family vysílat každé pondělí od 21.20.

Léto s Italem. Ve stejný čas v úterý se na televizní obrazovky vrátí Ital Emanuele Ridi, aby vás provedl po slunné a voňavé Itálii, a bude se samozřejmě hlavně hodně a dobře vařit. Ve středu nabídne Prima family po exkurzi do VIP kuchyní to nejlepší z magazínu TOP STAR, ve čtvrtek reprízy neméně oblíbeného pořadu Nikdo není dokonalý. Páteční večery budou patřit romantice v podobě příběhů Rosamunde Pilcherové.

O letních víkendových večerech nemusíte chodit do kina, Prima kino totiž uvede celou řadu oblíbených filmů. Každou sobotu se mohou diváci těšit na české filmové hity v podobě komedií s fenomenálními herci (V. Burian, S. Rašilov, V. Menšík, I. Janžurová). Budou to například Tajemství hradu v Karpatech, Nezlobte dědečka, Hostinec U kamenného stolu či trilogie Bouřlivé víno, Mladé víno, Zralé víno. Kromě české klasiky nabídne Prima kino i hollywoodské kasovní trháky jako Pearl Harbour, Vodní svět, Statečné srdce, Wall Street, Letiště, Zelená míle, Titanic, Bohové musí být šílení, Gladiátor, Agent bez minulosti.

Na své si přijdou i milovníci televizních seriálů. Prima family premiérově uvede například Myšlenky zločince: Chování podezřelých - kriminální seriál s Forestem Whitakerem, navazující na velice oblíbené Myšlenky zločince.

Prima COOL zase nabídne Divoký vesmír - dokumentární seriál, který divákům přiblíží, jaká možná nebezpečí hrozí naší planetě z vesmíru, nebo třeba Dobyvatele ztracené pravdy - dobrodružný dokumentární seriál, který vyšetřuje nejrůznější nadpřirozené jevy a legendy.

Nejmladší televizní stanice skupiny Prima love má připraven Bod G - komediálně-erotický sitcom o herečce Gigi, která se snaží znovu vzkřísit svou bývalou slávu z béčkových filmů pro dospělé.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články