Quantcast

Odhalte luxus v nových pořadech na Fine Living

| redakce | tisk

Milovníci vysokého životního stylu se mohou těšit na dva premiérové seriály na lifestyle stanici Fine Living. Platinové svatby nás zavedou mezi snoubence, kteří se chystají říct své „ano“. Nákladně zařízené interiéry představí cyklus Zámožná sídla. Oba pořady startují ve vysílání televize Fine Living už dnes.

Vítejte ve světě svatebních příprav, ve světě ručně zdobených svatebních rób ušitých na míru. Přidejte v pořadu Platinové svatby k těm, kteří se chystají k tomuto významnému životnímu kroku. Pro překrásné nevěsty v třpytivých šatech není žádné přání příliš extravagantní a žádný požadavek nesplnitelný! Prožijte spolu s těmito šťastnými páry každý okamžik, od prvního setkání s organizátorem jejich svatby, přes čas, kdy společně kráčí k oltáři, až po chvíli, kdy se vydávají na svatební cestu. První řadu seriálu Platinové svatby vysílá Fine Living od 6. srpna denně v 12.00 a 16.55.

Výborná kamera a příjemná hudba nám bude dělat doprovod na procházce přepychovými, vkusně navrženými pokoji s elegantním nábytkem. Podíváme se spolu, jak žijí bohatí v cyklu Zámožná sídla. V první epizodě se více než 18 návrhářů bude podílet na přeměně domova o rozloze přes 2000 čtverečních metrů, kterou vzdají hold legendárnímu Kamelotu

V jiné epizodě můžeme sledovat, jak Hermes a další módní výrobci dodají jiskru a šmrnc jinému domu právě včas na dobu zimních svátků. Navštívíme také ukázkový dům inspirovaný životem a dílem impresionistického malíře Clauda Moneta. Kouzelná parcela, úchvatné, vkusně navržené pokoje se mohou stát inspirací jak pro umělce, tak pro obyčejné návštěvníky a hosty. Taková jsou Zámožná sídla na Fine Living od 6. srpna denně v 9.00, 13.45 a 20.10.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články