Quantcast

Slovenská Tipsport extraliga dnes začíná na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Začíná nová, jubilejní 20. sezóna slovenské Tipsport extraligy ledního hokeje a stejně jako v předchozích letech nebudou na stadionech chybět kamery televizí Sport1 a Sport2.

Diváci se mohou do konce letošního roku těšit na nejméně dvacet přímých přenosů a na trio zkušených a oblíbených komentátorů ve složení Juraj Kušnír, Matěj Hajko a Pavol Gašpar. Stanice Sport1 a Sport2 odvysílají naživo vybrané zápasy z celé sezóny Tipsport extraligy 2012/2013 a všechny finálové boje.

Série televizních přenosů z Tipsport extraligy začne na Sport1 v úterý 18. září v 17.45, kdy se střetnou Košice se Zvolenem.

Zhruba pět desítek přímých přenosů ze slovenské Tipsport extraligy odvysílají v nadcházející sezóně kanály Sport1 a Sport2. O bezchybný divácký zážitek se postará zkušený produkční tým, který rovněž zajišťuje televizní zpracování duelů Slovanu Bratislava v KHL (exkluzivně na Sport2).

Slovenská extraliga je už třetím rokem pilířem hokejového vysílání na Sport1 a Sport2. Věříme, že nová sezóna přiláká ke sledování další diváky. Všem klubům přejeme mnoho úspěchů,“ uvedl za provozovatele obou stanic Aleš Fabík, Country Manager z Chello Central Europe.

Po odchodu Slovanu Bratislava do Kontinentální ligy si na pozici jedničky myslí především HC Košice. „Klub hrál pětkrát za sebou finále extraligy, nyní výrazně obměnil kádr a najal schopného trenéra Radima Rulíka, který si přináší zkušenosti z loňského koučování klubu HC Lev Poprad v KHL,“ vysvětluje Pavol Gašpar, komentátor úvodního zápasu na Sport1.

Vyšší návštěvnost i sledovanost televizních přenosů na Sport1 a Sport2 lze čekat také díky nenadálému angažování špičkových hráčů z NHL po nedávno oznámené výluce v této soutěži. „Na návrat svých hvězd čeká například Trenčín, ten by rád viděl na svém ledě třeba Zdena Cháru nebo Mariána Hossu,“ říká Pavol Gašpar. Za Skalici bude nadále hrát největší osobnost extraligy Žigmund Pálffy, v dresu Nitry se nejméně na měsíc blýskne zdejší odchovanec a mistr světa z roku 2002 Jozef Stümpel.





Reklama




Vybrané články