Quantcast

Pětka chce vysílat show a soutěže

| redakce | tiskobrázek k článku: Pětka chce vysílat show a soutěže

Nová česká celoplošná televize Pětka chce kromě české zábavy vysílat také vlastní seriálovou tvorbu nebo třeba i britské sitcomy. V první fázi se chce soustředit na českou zábavu nového typu a vyplnit tak mezeru na televizním trhu.

Pětka odstartuje 15.10.2012 ve 20:00 hodin. Promo smyčku je možné naladit již dnes v DVB-T multiplexu 3, který provozuje společnost Czech Digital Broadcasting (CDG). V satelitní distribuci bude kanál šířen od 15.10.2012 na stávající MPEG-2 pozici hudební stanice Retro Music Television.

Pětka bude vysílat reality show Iveta se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, která ale nebude hlavní tváří televize. "Máme hodně tváří, jako je Zdeněk Izer, David Suchařípa nebo Mahulena Bočanová a další, a Iveta Bartošová patří mezi ně," uvedl v rozhovoru pro ČTK ředitel programu Pětka Václav Kutil.

Zdeněk Izer se divákům Pětky představí v pořadu Buřtcajk zaměřeným na parodie. David Suchařípa bude uvádět gastronomickou talk show Nevař z vody. Herečka Malulena Bočanová bude moderovat relaci Sen za den, který diváky provede pražskými salony krásy, obchody a bary.

"Zábava tohoto typu, který připravujeme, je v televizích zastoupena menšinově," říká Kutil. Půjde o zábavu v nové podobě a nepůjde o návrat do minulých let. "My nechceme nabídnout zábavu typu estrád, ale nově a novátorsky ve formě show, soutěží a podobně," doplňuje.

V budoucnu by se na obrazovkách Pětky mohly objevit také vlastní seriály.

zdroj: ČTK





Reklama




Vybrané články