Quantcast

VOYO rozšiřuje knihovnu o novinky šité na míru ženám

| redakce | tisk

Videoportál VOYO, jehož nabídka filmů a seriálů v současnosti čítá více než 1 800 titulů, doplňuje svoji knihovnu o seriály, které cílí především na ženy a všechny příznivce romantiky. Předplatitelé a předplatitelky si tak mohou pustit největší hit našich slovenských sousedů, seriál Bouřlivé víno, nebo chorvatskou telenovelu Lařina volba.

Slovenský rodinný seriál Bouřlivé víno je v současnosti nejsledovanějším seriálem na slovenském trhu. Příběh z atraktivního vinařského prostředí je plný lásky i intrik a navazuje na divácké úspěchy klasických telenovel. Původní seriál ze slovenské produkce u nás diváci mohou sledovat exkluzivně pouze na VOYO.

Další novinkou v knihovně VOYO, která potěší opět především ženy, je Lařina volba, úspěšná chorvatská soap opera, kterou mohou naši diváci kromě VOYO vidět i na stanici TELKA. Aktuální díl Lařiny volby je na VOYO k dispozici již den před jejím uvedením v televizi.

Oba nové seriály mohou uživatelé služby sledovat na všech zařízeních, které VOYO podporují, tj. kromě PC i na chytrých telefonech a tabletech s podporou iOS nebo na chytrých televizorech značek Panasonic, Samsung a LG.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články