Quantcast

Prima online spouští nový web prima-ženy.cz

| redakce | tisk

Hledáte svěží, vtipné informace, chcete se pobavit? Pak je tady pro vás nový web Prima-Ženy.cz, nadupaný nejčerstvějšími novinkami z oblasti zdraví, vztahů, životního stylu.

Prima Online přichází s novým webem Prima-Ženy.cz. „Je to další web z rodiny magazínových webů Primy (Prima Fresh, Prima Style), který svůj obsah čerpá částečně z TV programu a částečně produkuje vlastní nezávislý obsah,“ popisuje nový web-přírůstek vedoucí on-line obsahu Jiřina Köppelová.

Je to lifestylový magazín pro ženu, která bere život s nadhledem, už má za sebou určité životní zkušenosti, chce si udržet rovnováhu mezi osobním i pracovním životem a také je i divačkou FTV Prima.

Na webu Prima-Ženy.cz najdete rubriky od módy přes zdraví a diety až po vztahy a sex. Chceme čtenářky především pobavit, ale zároveň jim i poradit a dodat pozitivní životní energii,“ dodává Kateřina Motlová, nová šéfredaktorka webu Prima-Ženy.cz.

Prima-Ženy.cz se svým obsahem budou zaměřovat především na uživatelky v cílové skupině 40+. „Na ženy více doléhají změny, které přicházejí s věkem. Nechceme se tvářit, že ve zralejším věku už žena neřeší svou postavu, vztahy, sex. Dnešní čtyřicátnice a padesátnice žijí úplně jinak, než jsme byli zvyklí u svých maminek a babiček,“ doplňuje Kateřina Motlová.

Ženy se hodně řídí intuicí, proto web ve spolupráci s kartářkou připravil i lahůdku - kartu dne, která napoví, jakým směrem se váš život může daný den vyvíjet.

Nový web najdete na www.prima-zeny.cz

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články