Quantcast

SATRO: Návrat TV Óčka, konec Music Boxu

| redakce | tiskobrázek k článku: SATRO: Návrat TV Óčka, konec Music Boxu

Společnost SATRO s.r.o. připravilo na podzim 2013 několik programových změn ve svých balíčcích. Změny se týkají analogové nabídky a také služby SATROdigital. Společnost SATRO s.r.o. se rozhodla ukončit spolupráci se stanicí Music Box.

"Aj na základe požiadaviek svojich zákazníkov sme sa rozhodli vrátiť späť do našich programových ponúk hudobnú stanicu Óčko," uvedl marketingový manažer společnosti Marek Michalík.

Óčko bude dostupné v KDS NITRA v balíčku Rozšírená 2 (kanál R8), KDS TOPOĽČANY (E52), KDS GALANTA (E24), KDS MYJAVA (E22) a KDS BREZOVÁ POD BRADLOM (E25) v balíčku Rozšírená.

Ve službě SATROdigital se Óčko vysílá v balíčcích KOMFORT a KOMFORT HD na pozici číslo 118. Stanici Šlágr TV najdou klienti služby v balíčcích KLASIK a KLASIK HD na pozici číslo 80.

S návratem Óčka do KDS NITRA byla stanice Šlágr TV přesunutá do nejrozšířenější základní nabídky na pozici po bývalé stanici Musicbox (kanál E47). Zákazníci v Bratislavě mohou sledovat i další regionální televizi s názvem Západoslovenská TV, která je na místě RTV KREA na pozici 41 v balíčku MINI.





Reklama




Vybrané články