Quantcast

MTG prodloužila exkluzivitu na Ligu mistrů UEFA ve Skandinávii

| redakce | tisk

Modern Times Group (MTG) prodloužila mediální práva na exkluzivní přímé přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA pro Švédsko, Norsko a Dánsko od sezóny 2015/2016 do konce sezóny 2017/2018.

MTG je prvním vysílatelem v Evropě, který si zajistil práva na Ligu mistrů UEFA pro toto období. První jsou neutrální platformy a zahrnují a nejsou limitovány k šíření na volných, placených sítích, mobilních zařízeních a internetu.

Práva obsahují také každoroční Super pohár UEFA v srpnu mezi vítězem předchozího ročníku Ligy mistrů UEFA a Evropské ligy UEFA, v letech 2015 až 2018.

MTG provozuje 4 neplacené kanály ve Švédsku, dva v Norsku (třetí odstartuje 21.11.2013) a tři v Dánsku. Celkově skupina nabízí 9 prémiových placených sportovních kanálů ve Skandinávii, všechny jsou dostupné i v HD rozlišení. Sportovní obsah je také nabízen na placené on-line službě Viaplay, která je dostupná na osobních počítačích, tabletech, smart phonech a smart TV.

MTG je držitelem výhradních vysílacích práv na Ligu mistrů UEFA do konce sezóny 2014/2015 a jediným vysílatelem, který má práva pro celou historii turnaje, od svého startu v roce 1992.

Společnost MTG získala vysílací práva prostřednictvím firmy TEAM Marketing, která po celém světě zajišťuje prodej vysílacích práv pro Champions League UEFA.

zdroj: MTG





Reklama




Vybrané články