Quantcast

Rodinný seriál Liv a Maddie konečně v ČR na Disney Channel

| redakce | tisk

Disney Channel si připravil pro všechny malé i velké diváky nový rodinný seriál Liv a Maddie, který v lednu dorazí i na české obrazovky. Tento seriál bude zvláště blízký těm dětem, které vědí, co to znamená vyrůstat se sourozenci. S příběhy a problémy jednovaječných sester Liv a Maddie a jejich bratrů se totiž lehce ztotožní. I přesto, že jsou sestry na pohled téměř k nerozeznání, jejich povahy snad nemohou být více odlišné.

V hlavní roli se představí talentovaná Dove Cameron. Sedmnáctiletá herečka ztvárnila obě patnáctiletá identická dvojčata Liv a Maddie a v dvojroli doslova září. Vedle Cameron se v seriálu v rolích mladších bratrů Joeyho a Parkera objeví Joey Bragg a Tenzing Norgay Trainor. Rodiče pak ztvárnili Benjamin King a Kali Rocha.

Rodinný seriál Liv a Maddie konečně v ČR na Disney Channel
▲ Rodinný seriál Liv a Maddie konečně v ČR na Disney Channel

Seriál začíná ve chvíli, kdy se teenagerovská dvojčata Liv a Maddie po čtyřech letech strávených odděleně, opět setkávají. Zatímco Liv je populární televizní hvězda, které právě skončila ve své show, Maddie je vynikající studentka a fenomén školního basketbalového týmu. Popularita Maddie začíná pomalu stoupat, ale vše se změní ve chvíli, kdy se do města a na střední školu ve Wisconsinu triumfálně vrací Liv. Teď, když jsou sestry opět spolu, se musí naučit, jak se vyrovnat se středoškolským životem, poťouchlými bratry a vzájemnými rozdíly. Celé to ještě zkomplikují jejich rodiče, kteří oba vyučují na škole, do níž dívky chodí.

Seriál Liv and Maddie vznikl ve spolupráci výkonného producenta Johna Becka a Rona Harta (Bláznivý Jimův život). Dalšími výkonnými producenty jsou Andy Fickman (Plán hry, Rodičovský manuál), Betsy Sullenger ("Zase ona!") a John Peaslee (Bláznivý Jimův život, Pes a jeho blog). Režisérem seriálu z produkce společnosti It's A Laugh Productions, Inc je Andy Fickman.

Premiéra seriálu Liv a Maddie již 25. ledna 2014 v 10:30 na Disney Channel.

zdroj: Disney





Reklama




Vybrané články