Quantcast

Chello CE zajistí mezinárodní přenos z Utkání hvězd KHL

| redakce | tiskobrázek k článku: Chello CE zajistí mezinárodní přenos z Utkání hvězd KHL

Velký úspěch slaví společnost Chello Central Europe, největší provozovatel placených televizí v Česku a na Slovensku. Pro Kontinentální hokejovou ligu a její mezinárodní vysílací partnery připraví kompletní televizní produkci všech tří přímých přenosů z dvoudenního Utkání hvězd KHL 2014.

To se uskuteční v pátek 10. a v sobotu 11. ledna v Bratislavě. O bezchybné vysílání této prestižní akce se postará stejný zkušený štáb, díky jehož profesionalitě a úsilí získala Chello Central Europe od vedení KHL ocenění „Nejlepší produkční společnost sezóny 2012-13“.

Utkání hvězd je slavnostní akcí, na níž se sjedou nejlepší hráči současnosti i minulosti. Letos se o její zprostředkování nejen televizním divákům doma, ale i v zahraničí postará společnost Chello Central Europe, která pro ten účel využije zhruba stovku profesionálů. „Jedním z nejnáročnějších úkolů bude například instalace šestadvaceti kamer v hostitelské Slovnaft Aréně, fanoušci se dočkají i atraktivních záběrů slovenské metropole a hokejové haly z helikoptéry,“ uvedl Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Diváky kanálů Sport1 a Sport2 HD bude slovem doprovázet oblíbené česko-slovenské komentátorské duo ve složení Ondřej Voršilka a Pavol Gašpar, o přímý kontakt s hráči se postará reportér Dušan Bodnár. Vše zpestří dva hosté-spolukomentátoři, a to mistři světa z roku 2002 Miroslav Hlinka a Radoslav Hecl.

Sportovní svátek v Bratislavě začne v pátek 10. ledna v takzvané „Hře legend“ (od 17.45 na Sport1 a ve vysokém rozlišení na Sport2 HD), při níž se proti sobě postaví česko-slovenský celek bývalých špičkových hráčů proti výběru Ruska. O den později čeká na fanoušky dovednostní Show hokejových umělců (od 14.45 na Sport1), na které naváže Utkání hvězd (od 15.30 na Sport1) s účastí tří českých a tří slovenských hráčů, jmenovitě Petružálka, Klepiše a Kováře, resp. Šatana, Bartoviče a Hossy.

Chello Central Europe je v Česku a na Slovensku exkluzivní vysílatel utkání Kontinentální hokejové ligy na vlastních placených stanicích Sport1 a Sport2 HD. Vedle toho zajišťuje TV produkci všech domácích zápasů Lva Praha a Slovanu Bratislava v KHL.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články