Quantcast

Film+ s blokem komedií od 6. února

| redakce | tisk

Pro tvůrce nového programového bloku na Film+, naplánovaný pro čas nadcházejících jarních prázdnin, byla jednoznačnou volbou komedie. Od dobré komedie se očekává humorný nadhled nad všedním životem a samozřejmě vtip a nekonečný proud zábavy.

Taková kriteria bezezbytku splňuje romantická komedie Svatba na spadnutí, která ve čtvrtek 6. 2., odstartuje nový dramaturgický blok, Komedie na Film+.

Dne 13. 2. ve 21:00, zazáří v programové nabídce Film+, exkluzivní televizní premiéra úspěšného kino hitu Martin a Venuše, režiséra Jiřího Chlumského. Tato romantická rodinná komedie s Markem Taclíkem, Kristýnou Bokovou - Liškovou, Janem Budařem a mnoha dalšími hvězdami současné české kinematografie, je láskyplným, vtipným a něžným příběhem dvou lidských duší, kterým jedna malicherná sázka dokázala, že láska je nepřerušitelné pouto. Jak to dopadne, když v jedné nemocnici zůstanou pacienti v péči začínajících mediků, se ještě týž den dozví příznivci dobré komedie ve snímku, Lékařská akademie. V Dalším skvělým zástupcem žánru komedie je komediální drama, Soul Kitchen.

Tento film nadchl festivalovou porotu v Benátkách, která ho vyznamenala zvláštní cenou. Komedie, Plnou parou vzad s Cuba Gooding jr. v hlavní roli a Clerks 2: Muži za pultem, jsou dalšími tipy pro skvělou náladu a zábavu prostřednictvím filmového kanálu Film+.

zdroj: Film+





Reklama




Vybrané články