Quantcast

Discovery kupuje podíly v DogTV

| redakce | tiskobrázek k článku: Discovery kupuje podíly v DogTV

Discovery Communications zainvestoval v DogTV, v celodenní stanici pro psy, která je dostupná online a v kabelových sítích v USA. Výše podílů Discovery v DogTV nebyla zveřejněna. DogTV informoval, že díky tomuto kroku může zvýšit prodej a rozšířit marketingovou síť.

Díky této investici Discovery vytvořil strategické partnerství s DogTV a to umožní spolupráci na vývoji pořadů pro Animal Planet. Vedle toho chce Discovery rozšířit dostupnost stanice DogTV v jiných zemích.

DogTV je provozován společností PTV Media se sídlem v Izraeli, která vlastní většinový podíl v této stanici. Dalšími investory jsou mj. Jasmine, izraelská mediální skupina a Ron Levi, bývalý televizní a rozhlasový moderátor, který přišel s tímto nápadem a je také hlavním ředitelem pro obsah DogTV.

DogTV začal vysílat v létě roku 2013 v rámci platformy DirecTV a je k dispozici formou a la carte za 4,99 dolarů měsíčně. Kanál je také dostupný online za 9,99 dolarů měsíčně. Stanici je možné sledovat na počítačích, smartphonech a tabletech se systémy iOS a Android, Smart TV Samsung a LG a Blu-ray. Kolik má společnost předplatitelů neuvedla.

Program DogTV se skládá ze 3 až 6 minutových materiálů ve třech kategoriích - relax, stimulace a "exploze", které se zaměřují na segmenty určené pro adaptace psů k přizpůsobením každodenních podnětů (například řízení motorových vozidel s malým dítětem). Podle PTV Media, nabídka stanice byla vyvinuta ve spolupráci s odborníky na chování psů.

Televizní síť DogTV nedávno otevřela svoji kancelář v Severní Americe v Silicon Valley a objevila se i v Jižní Koreji. Stanice se chce letos objevit v Japonsku a na dalších mezinárodních trzích.

Ředitelé DogTV uvedli, že psi se opravdu dívají na televizi. Společnost cituje studii vedenou American Kennel Club a IAMS, které ukazují, že téměř polovina majitelů psů tvrdí, že jejich mazlíčci ukazují "zájem" o to, co se děje na televizní obrazovce.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články