Quantcast

O2 spouští kampaň na podporu televize v tabletu a mobilu

| redakce | tisk

O2 pokračuje i nadále v kampani na podporu Chytré sítě, ode dneška ovšem mění kreativu. Nově se zaměří na komunikaci digitální televize O2TV a její služby O2TV Go. Tu si lze bezplatně stáhnout a sledovat oblíbené pořady na mobilu nebo tabletu. Stačí být jen online.

S mladou rodinou, kterou operátor představil v květnových spotech, se setkáváme znovu. „Hlavní roli tentokrát dostal táta „správňák“, který oželí fotbal na velké televizní obrazovce v obýváku a pro zachování klidu na domácím hřišti se raději přesune s mobilem na lavičku v parku. Díky aplikaci O2TV Go mu ale žádný gól stejně neunikne,“ říká Pavel Jankovský, ředitel marketingové komunikace v O2.

O2 spouští kampaň na podporu televize v tabletu a mobilu
▲ O2 spouští kampaň na podporu televize v tabletu a mobilu

Kreativní koncept připravila agentura VCCP Bratislava, režie reklamních spotů se ujal mladý režisér Tomáš Řehořek.

Kampaň poběží na internetu, v televizi, outdooru a tisku. Doplní ji komunikace na prodejnách. V televizi budou vysílány 30s a 15s spoty na kanálech Nova Group, Prima Group, TV Barrandov a v síti Atmedia. Propracovaná on-line kampaň stojí na velkých, viditelných plochách v kombinaci s cílenou výkonnostní reklamou a O2 v ní jako jeden z prvních inzerentů využívá i zcela nových a netradičních formátů, jako například Google Gmail Promotions.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články