Quantcast

Hokejový magazín se vrací na Sport 5

| redakce | tisk

Exkluzivní Hokejový magazín z prostředí I. hokejové ligy a mládežnických soutěží je zpět na televizi Sport 5. Magazín každé pondělí od 8. září v 18:10 hodin zmapuje celou sezonu 2014/15.

Každý týden se fanoušci nejrychlejší kolektivní hry na světě, dočkají sestřihů z těch nejzajímavějších utkání druhé nejvyšší tuzemské soutěže.

Chybět nebudou ani zajímavosti ze zákulisí. Pořadem bude provázet olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka. Televizní kanál SPORT 5 ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje připravil pořad, na který čekali všichni fanoušci českého hokeje.

Hokejový magazín se vrací na Sport 5
▲ Hokejový magazín se vrací na Sport 5

Každé pondělí vám Sport 5 přinese ty nejzajímavější příběhy a momenty, které se odehrály v I. lize. Těšit se můžete také na exkluzívní rozhovory s hvězdami hokejové minulosti i současnosti. Chybět nebudou ani originální reportáže o mládeži a hokejových akademiích.

V prvním díle Sport 5 představí hrací systém I. ligy i mužstva, která budou bojovat o postup do Extraligy. Věnovat se bude i Rytířům Kladno, kteří budou poprvé pod majitelem hvězdným Jaromír Jágrem nastupovat v druhé nejvyšší soutěži a budou se chtít vrátit mezi elitu. Představí vám také největší hvězdy I. ligy, mezi které jistě bude patřit Petr Tenkrát.

zdroj: Sport 5





Reklama




Vybrané články