Quantcast

National Geographic Channel vás naučí, jak si zavázat tkaničky

| redakce | tiskobrázek k článku: National Geographic Channel vás naučí, jak si zavázat tkaničky

Umíte si zavázat tkaničky? Sice jste se to naučili jako malé děti, ale opravdu víte, jak na to? Používáte ideální tloušťku tkaničky? Je váš uzel symetrický? V novém dokumentárním seriálu Do hloubky s Davidem Reesem zjistíte, že za každodenními činnostmi a zdánlivě jednoduchými úkoly se skrývá víc, než se na první pohled může zdá. Premiérové díly můžete na National Geographic Channel sledovat každou sobotu v 8 hodin.

V deseti dílech se vydáte po boku Davida na cestu za poznáním. Setkáte se s odborníky, kteří vás seznámí s nečekanou historií každodenních činností, a zjistíte, že ve skutečnosti o nich prakticky nic nevíte. David se na základě získaných zkušeností a nových informací pokusí vytvořit novou nejefektivnější techniku pro danou činnost. Výroba kostky ledu se tak stane přehlídkou krásy a technické preciznosti.

Naučte se uvázat dokonale symetrický uzel, pochopte chování mouchy domácí a najděte tak nejlepší způsob, jak ji zabít, či zjistěte, jak nejlépe ergonomicky ovládat lopatu. David se při svém putování setká s nejrůznějšími lidmi, kteří zasvětili svůj život tomu, aby se stali nejlepšími v mnohdy podceňovaných oborech, ať už se jedná o cirkusové umělce, sběrače zámků či tajemného muže známého jako „profesor Tkanička“.

National Geographic Channel vás naučí, jak si zavázat tkaničky
▲ National Geographic Channel vás naučí, jak si zavázat tkaničky

Do hloubky s Davidem Reesem je součástí nosného programového bloku National Geographic Channel Pobavte svůj mozek, jehož cílem je osvětlit, jakým neuvěřitelným způsobem funguje věda a lidská mysl. Prostřednictvím pořadů se můžete aktivně angažovat v programech plných experimentů, hlavolamů a pokusů na ulici. Osvojíte si tak nové dovednosti a lépe pochopíte, jak pracuje váš mozek.

Navštivte stránky pořadu Do hloubky s Davidem Reesem na www.natgeotv.com/cz/do-hloubky-s-davidem-reesem a dozvíte se víc.

zdroj: NGC





Reklama




Vybrané články