Quantcast

Sušice s nejrychlejším internetem a digitální kabelovou TV od UPC

| redakce | tiskobrázek k článku: Sušice s nejrychlejším internetem a digitální kabelovou TV od UPC

Lepších služeb v oblasti internetu a kabelové televize se dočkají obyvatelé Sušice. K dispozici budou mít až 150 televizních kanálů. Současně se mohou připojit k síti vysokorychlostního internetu o rychlosti až 240 Mbit/s, kterou vybudovala společnost UPC Česká republika.

Od dnešního dne se k digitální televizi a internetu od UPC může začít připojovat přes 2000 sušických domácností.

Vysokorychlostní internet, mobilní TV a nejširší nabídka HD kanálů
Kabelovou síť v délce přes 5 kilometrů modernizoval během půl roku největší český poskytovatel kabelové televize a vysokorychlostního internetu UPC Česká republika, s.r.o. Doposud mělo necelé dvě stovky zákazníků UPC v Sušici možnost využívat pouze služby analogové televize. Od 23. ledna ale budou moci využívat všechny služby UPC - digitální kabelovou televizi, vysokorychlostní internet nebo pevnou telefonní linku.

Díky službě Horizon Go mohou předplatitelé digitální televize sledovat až 63 televizních kanálů v mobilu, tabletu, notebooku nebo PC. Na svůj oblíbený TV pořad se může dívat celá rodina až na 3 různých mobilních zařízeních a v televizi současně.

Další zajímavou novinkou je možnost připojení k internetu o rychlosti až 240 Mbit/s, sledování až 150 televizních kanálů s 36 kanály v HD rozlišení nebo například služby UPC telefon a přístup do videotéky HBO GO s 1500 hodinami filmů.

Obyvatelům Sušice nabízíme možnost získat ještě rychlejší internet na rok zdarma. Pokud si do konce února objednají například balíček 50 TV programů a 40 Mbit/s internet, zrychlíme jim automaticky internet na 120 Mbit/s po celých 12 měsíců,“ upozorňuje na speciální nabídku Jan Kohout, ředitel segmentového marketingu UPC.

Připojení pro 2100 sušických domácností
V Sušici bude mít možnost připojit se k síti UPC přes dva tisíce domácností, což odpovídá přibližně polovině všech obyvatel města. Detailní informace ke službám UPC dostupným v Sušici naleznete na speciální webové stránce www.upc.cz/modernizace.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články