Quantcast

Telekom Austria Group s SPI expandují do střední Evropy

| redakce | tiskobrázek k článku: Telekom Austria Group s SPI expandují do střední Evropy

Společnost Telekom Austria Group (TAG) uzavřela strategickou dohodu s filmovou a distribuční společností SPI International (Filmbox International), která umožňuje šířit tématické kanály Filmbox na územích, na kterých operátor působí.

Díky platformě "direct2home" Telekom Austria Group působí také jako technický distributor a poskytovatel kanálů Filmbox pro balkánský trh a země střední a východní Evropy skrz satelit Eutelsat 16A (16°E).

Díky dohodě je možné téměř 250 tisícům domácnostem v regionu nabízet různé programy Filmbox. Stanice byly prvně spuštěny na bulharském trhu ve spolupráci s Mobiltel, následně programy vysílatele nabídne Blizoo v Makedonii. V první polovině roku 2015 TAG plánuje také nabízet programy na nejméně dalších dvou trzích.

TAG nabízí Filmbox International technickou satelitní distribuci, která se skládá z distribuce video signálu, enkódování, kryptování a uplinkování programů z vysílací stanice v Aflenz v Rakousku a přes její mezinárodní páteřní síť s více než 200 PoP - pravděpodobně největší optickou sítí v Evropě. Programy Filmbox jsou již distribuovány přes satelit Eutelsat 16A (16°E).





Reklama




Vybrané články