Quantcast

Tlačítko Netflix na evropských televizorech

| redakce | tisk

Tlačítko Netflix, které je již řadu let dostupné na dálkových ovládačích (DO) prodávaných v USA, se objeví také na DO prodávaných v Evropě. První dálkové ovládače navržené speciálně pro video on demand službu Netflix se objeví na evropském trhu již v roce 2015.

Bude se to týkat televizorů ale i Blu-ray přehrávačů takových značek jako jsou Panasonic, Philips, Sony, Toshiba a Vestel.

Nové tlačítko Netflix na DO v Evropě umožní sledování Netflix jednoduše, jako je přepnutí programu na tradičních stanicích, což umožní divákům mnohem rychleji využívat programovou nabídku Netflix. Uvedl Bill Holmes, ředitel pro rozvoj podnikání v Netflix.

Tlačítko Netflix na evropských televizorech
▲ Tlačítko Netflix na evropských televizorech

Během posledních 7 let pracovali specialisté Netflixu s producenty Smart TV, výrobci herních konzolí, set top boxů a mobilních zařízení.

Netflix je přední světovou VOD službou s více než 57 miliony členy ve více než 50 zemích světa s více než 2 miliardami hodin televizních pořadů a filmů měsíčně, včetně seriálů, dokumentárních a hraných filmů. Uživatelé mohou sledovat pořady kdykoliv, kdekoliv, prakticky na libovolné obrazovce připojené k internetu. Uživatelé mohou přehrávat pořady, pozastavit obsah. To vše bez reklam.

Podle neoficiálních informací chce Netflix vstoupit i na český trh. Zřejmě ještě letos.

zdroj: satkurier.pl, Netflix





Reklama




Vybrané články