Quantcast

Animované seriály pro děti jsou nově ve videotéce Clubcard Kino

| redakce | tisk

Videotéka Clubcard kino nezapomíná ani na své nejmenší diváky. Právě pro ně je určený nový balíček Dingy Kids, který nabízí animované seriály jako např. Bolek a Lolek, Kouzelná Kamila nebo Kocour Vavřinec.

Tesco přichystalo na dnešní Den dětí zajímavou filmovou nabídku nejen pro nejmenší diváky. Ode dneška je ve videotéce Clubcard kino k dostání nový balíček Dingy Kids, který nabízí řadu oblíbených animovaných seriálů. Cena měsíčního předplatného balíčku Dingy Kids je 49 korun. Každý měsíc bude obsah aktualizován a 10% nabídky se obmění. Děti se tak mohou těšit na oblíbené seriály, jako jsou např. Bolek a Lolek, Kouzelná Kamila, Kocour Vavřinec, Rexík, Babiččiny pohádky, Flip a Flap, Meteor Monster truck a další.

Filmové novinky, nestárnoucí české komedie nebo hudební koncerty mohou sledovat diváci služby Clubcard kino jednoduše z pohodlí domova. Videotéka společnosti Tesco je dalším benefitem pro všechny uživatele věrnostní karty Clubcard a nabízí více než tisícovku filmů z české i světové kinematografie. „Těší nás, že nový balíček Dingy Kids zprostředkuje zábavu i pro naše nejmenší diváky. Z bohaté nabídky animovaných seriálů si jistě vybere každé dítě,“ říká Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard.

Aktuálně je v nabídce videotéky již přes 1000 filmů včetně seriálů ze studia AXN a obsah se stále rozšiřuje. Zákazníci mohou využít také měsíční předplatné s 200 vybranými filmy a seriály za 99 Kč, které umožňuje neomezené sledování a každý měsíc zde dochází k obměně jedné třetiny obsahu. Další možností je půjčení vybraného filmu na čtyřicet osm hodin za cenu od 49 Kč. Videotéka Clubcard Kino, kterou pro Tesco zajišťuje společnost Banaxi je dostupná pro smart TV značek Samsung, LG, Philips a Sharp, zařízení s operačním systémem iOS, Android, Windows 8 a všechny PC. Vstup do Clubcard Kina naleznou zájemci na www.clubcard.cz/clubcardkino.

zdroj: Tesco





Reklama




Vybrané články