Quantcast

Nejkrvavější britská dynastie na Viasat History

| redakce | tisk

Jejich příběh je tak šokující a brutální a postavy tak nemilosrdné a špatné, tak surové, že se dá jen těžko uvěřit, že si jejich příběh ještě nevysnil Hollywood. Příběh Plantagenetů (Anjouovců) je ale více než reálný - je to rodina, která se zvedla z chaosu, temnoty a násilí středověku, aby získala nadvládu nad celou Anglií.

Generace za generací vládla zemi po více než tři sta let. Plantageneti nemilosrdně drtili veškeré soupeře, aby se nakonec stali největší anglickou dynastií všech dob. Jejich příběh je mnohem více šokující, brutálnější a překvapivější, než jakákoliv zápletka ve Hře o trůny.

Nejkrvavější britská dynastie na Viasat History
▲ Nejkrvavější britská dynastie na Viasat History

Cestu k velkolepému úspěchu si vydláždili vražděním, zradami a tyranií. Ať tak či onak, králové z rodu Plantagenetů stvořili Anglii jako národ. Jejich příběh je příběhem o dominujících otcích, falešných spojencích a cizoložných manželkách, o špatných manželstvích, válčících bratrancích a nejlepších přátelích, ze kterých se stali nepřátelé na život a na smrt. Během čtyř dílů seriálu poznáte mimořádné osobnosti, projevující jen primitivní emoce - chamtivost, závist, lásku a nenávist. Krev a moc stojí jednoduše v pozadí každé události.

Seriálem vás provede uznávaný historik Dan Jones, který tady spojí svůj jiskřivý způsob vyprávění s dramatickou rekonstrukcí a představí vám tak jednu z nejbrutálnějších kapitol britské historie, jak jste jí ještě nikdy neviděli! Nenechte si ujít ani jediný okamžik - jen na Viasat History. Nejkrvavější britská dynastie - pondělky, od 3. do 24. srpna 2015, ve 21:00 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články