Quantcast

SATRO upozorňuje na nekalé praktiky

| redakce | tisk

Na nekalé obchodní praktiky upozorňuje slovenský operátor kabelové, MMDS televize a datových služeb, společnost SATRO. Nekalé praktiky používají někteří jeho konkurenti. Uvedla společnost SATRO.

Jednalo se o prodejce, kteří nabízeli klientům společnosti SATRO služby konkurenčního operátora. V jednom případě podalo SATRO trestní oznámení.

Obchodní zástupci společnosti navštěvují zákazníky SATRA a podle falešných informací a často i pod tlakem předsvědčují klienty na změnu operátora televize a internetu. Jde o zákazníky, kteří jsou spokojení se službami operátora SATRO a zástupci s klientem uzavírají novou smlouvu. Tato oklamaný zákazník má v konečném důsledku dvě smlouvy za které musí platit.

Zástupci společnosti klientům tvrdí, že SATRO končí a nebude poskytovat svoje služby, že nemá licenci a podobně. Žádná z těchto informací se nezakládá na pravdě. Uživatel služeb je pak podanými informacemi vybídnut k uzavření nové slouvy, nechce-li přijít o oblíbené pořady či televizní stanice a nebo internet.

"Chceme zákazníkov ubezpečiť, že tieto informácie sú zavádzajúce a klamlivé. Nitra je a vždy bola pre nás dôležitým strategickým mestom, v ktorom SATRO chce svoje služby neustále rozvíjať a skvalitňovať," uvedl webu parabola.cz Marek Michalík ze společnosti SATRO. "Aj v súčasnosti pracujeme na modernizácii našej siete, aby sme čoskoro priniesli ešte kvalitnejšie služby televízie a internetu," dodává.

SATRO dále zdůrazňuje, že se snaží získat své klienty kvalitou poskytovaných služeb a férovým přístupem. Konkurenční boj by měl zákazníkům přinášet stále kvalitnější služby a ne ho poškozovat.





Reklama




Vybrané články