Quantcast

Voľná telka ze satelitu (nejen) pro diváky na Slovensku

| redakce | tisk

Společnost Towercom zahájila v tomto týdnu vlastní satelitní SD distribuci hlavních programů České televize - ČT1 a ČT2 na satelitu Astra 3B. Stanice se staly součástí nabídky Plustelka, nadstavbové nabídky Voľné telky ze satelitu.

O dekódovací karty Voľné telky může být nyní větší zájem. Diváci s touto kartou získají bezplatný přístup nejen k programům RTVS (Jednotka / Jednotka HD, Dvojka / Dvojka HD) a skupiny JOJ (TV JOJ, PLUS a WAU) a po registraci karty i k programům ČT1 a ČT2. V budoucnu se nabídka rozšíří o programy skupiny Markíza. V současné době probíhají jednání s vysílatelem. Satelitní divák s kartou Voľná telka neplatí žádné měsíční poplatky.

Jak systém aktivace a registrace karet Voľné telky funguje?

"Karta Voľnej telky má 2 režimy: 1. aktivácia (SMSkou) umožní sledovať v režime vysielania bezplatnú ponuku vysielateľov, ktorí sprístupnili svoje TV programy. Programy ostatných vysielateľov, ktorí dali súhlas k retransmisii svojich TV kanálov, sú zaradený do ponuky Plustelky ako nadstavba - rozšírenie základnej ponuky. K sledovaniu tejto ponuky, aktuálne ČT1, ČT2 (v budúcnosti ďalšie) v režime retransmisie je potrebná bezplatná registrácia, t.j. 2.režim, cez web www.plustelka.sk/zakaznickazona (alebo pisomne) v našej dcérskej spoločnosti Towerhome, a.s.," popsal webu parabola.cz způsob aktivace dekódovacích karet Voľné telky.

Přístupové karty Voľné telky jsou určeny pro diváky na Slovensku. Nicméně si kartu mohou zaregistrovat i diváci mimo území SR. "Karta je určená pre použitie na území Slovenskej republiky, zákazníkov z okolitých krajín nediskriminujeme a môžu si ju zaregistrovať na svoju korešpondenčnú adresu," říká Michal Šuran ze společnosti Towercom.





Reklama




Vybrané články