Quantcast

Thriller Mamon jako první uvidí uživatelé HBO GO

| redakce | tisk

S HBO GO se nyní k seriálové novince Mamon dostanete ještě snáze a rychleji - každý nový díl bude na HBO GO k dispozici celý týden před televizní premiérou.

Na omezenou dobu si navíc nyní aplikaci s více než 2500 hodin filmů a seriálů může vyzkoušet úplně každý, bez nutnosti předplatného. Stačí se jednoduše registrovat přes seriálovou webovou stránku www.hbo.cz/mamon .

Šestidílný thriller Mamon má na HBO premiéru 25. října. Ve stejný den se na HBO GO objeví dvě epizody najednou a každou následující neděli přibude další. Uživatelé HBO GO tak budou oproti běžným divákům o týden napřed.

Na stránce www.hbo.cz/mamon naleznete kromě informací o seriálu i odkaz na interaktivní online hru, díky které se divák ještě více zapojí do příběhu Petra Vlčka, investigativního novináře, který se zabývá kauzou kolem významného státního podniku.

Po jednoduché registraci na této stránce také získáte přístup k speciální nabídce na HBO GO, kde budou kromě seriálu Mamon přístupné první epizody populárních seriálů jako Hra o trůny, True Blood - Pravá krev nebo Sopránovi, celé řady seriálů z domácí i americké originální produkce HBO - napínavý Temný případ nebo komediální Girls. Postupně budou přibývat i první dvě řady Terapie s Karlem Rodenem, 11 Českými lvy oceněná minisérie Hořící keř nebo doposud divácky nejúspěšnější seriál z produkce HBO, Až po uši režiséra Jana Hřebejka.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články