Quantcast

Active Family bude v nc+, Orange TV a TNK

| redakce | tiskobrázek k článku: Active Family bude v nc+, Orange TV a TNK

Firma R.D.F. Broadcasting, která provozuje stanici Active Family (Family Sport), informovala, že její kanál bude brzy dostupný i pro satelitní diváky. Od 4. listopadu bude program šířen v platformách nc+, Orange TV a TNK (Televize na kartě).

Stanice bude dále dostupná i u kabelových operátorů.

Kanál Family Sport, který provozuje firma R.D.F. Broadcasting, vysílá od března 2013. Stanice je od počátku dostupná v SD a HD rozlišení (Family Sport HD). Verze v SD i HD mají stejný obsah, liší se jen technickou kvalitou. Program je nyní dostupný u vybraných kabelových a IPTV operátorů a také ve službě Videostar. Stanice již delší dobu usilovala o satelitní distribuci.

V březnu letošního roku bylo na satelitu Eutelsat Hot Bird (13°E) spuštěno testovací vysílání Active Family. K satelitnímu signálu byl připojen systém podmíněného přístupu platformy nc+, což jednoznačně prozradilo u kterého operátora bude program v nabídce.

technické parametry - Active Family:

Eutelsat Hot Bird 13D (13°E), freq. 11,662 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax + Nagra MA

Family Sport (Active Family) je určen pro diváky, pro které nejsou sportem jen lidové tabulky a úspěchy. Stanice se zaměřuje na diváky, kteří sportují, relaxují a hledají způsob, jak trávit volný čas s rodinou nebo přáteli.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články