Quantcast

Prima točí seriál Jetelín

| redakce | tisk

Televize Prima chystá pro své diváky další seriálovou novinku. Tentokrát se bude jednat o mikrokomedie s názvem Jetelín. V hlavních rolích se divákům představí Jitka Ježková, Richard Genzer, Jiří Hána a Jan Šťastný.

Svět Jetelína je svou nadsázkou výrazně odlišný od světa, ve kterém žijeme naše všední životy. Zároveň nám ale postavy a figurky Jetelína dávají možnost poznat v něm naše okolí, známé a příbuzné nebo třeba i sami sebe. Stačí jen mít dostatečnou zásobu smyslu pro humor.

Prima točí seriál Jetelín
▲ Prima točí seriál Jetelín

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín, nacházející se pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim všem kolem čtyřicítky, většina z nich si založila rodiny, pořád ale žijí tak blízko sebe, jako by vlastně byli jedna velká rodina. Všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují, scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. Hlavně se ale mají rádi.

Jetelínem chceme rozhodně navázat na úspěchy našich posledních seriálů. V tomto konkrétním případě divákům přineseme především vtip a nadsázku. Právě nadsázka hraje v případě Jetelína výraznou roli, jak budou mít možnost diváci brzy sami zjistit,“ říká generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Prima točí seriál Jetelín
▲ Prima točí seriál Jetelín

Seriál pochází z pera scenáristy Davida Litváka. Režie se ujal Vlado Balko a Martin Kopp.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články