Quantcast

Nová Digi TV SK: Balík Extra Šport HD+ na 3 měsíce zdarma

| redakce | tisk

Společnost Digi Slovakia spustila podzimní kampaň. Novým zákazníkům satelitní nebo kabelové televize nabízí vybrané placené balíčky na tři měsíce zdarma, respektive vyšší balík za cenu nižšího.

Zákazníci satelitní televize Nová Digi TV SK mohou využívat balíček Extra Šport HD+ 3 měsíce zdarma. Rovněž 3 měsíce mohou bezplatně využívat mobilní televizi Digi Go, která nabízí nejenom 4 programy Digi Sport ale rovněž i stanice Sport 1 a Sport 2.

Pro filmové fanoušky a maďarsky hovořící diváky Digi je určená nabídka balíčků Extra HBO HD a Extra HU s 27 maďarskými programy na 3 měsíce zdarma. Vedle toho si mohou klienti vybrat balíček Maxi s 90 programy za cenu balíku Štandard jen za 9,60 eur měsíčně na celé 3 měsíce.

Klienti kabelové televize Digi Slovakia mohou sledovat balíčky Extra Šport HD+, Extra HBO HD a Extra HOT HD po celé 3 měsíce zdarma. Pokud se klient rozhodne i pro internet od Digi, získají i nejrychlejší Internet Maxi za cenu Internet Štandard na celé 3 měsíce.

Všechny tyto promo nabídky jsou nabízeny bez instalačních a aktivačních poplatků. Stačí jen podepsat smlouvu na využívání služeb Digi na dobu 24 měsíců.





Reklama




Vybrané články