Quantcast

Eurosport představí seriál Chasing History

| redakce | tisk

Eurosport dnes oznámil, že společně s nejúspěšnější sjezdařkou všech dob Lindsey Vonnovou připravuje seriál, který fanouškům umožní - na tratích i mimo ně - exkluzivní a dosud nevídaný přístup k lyžařské ikoně.

Chasing History odstartuje v únoru 2017 a bude jedním z klíčových programů Eurosportu před vysíláním ZOH 2018 v Pchjongčchangu. Seriál zavede diváky do blízkosti Lindsey Vonnové, která míří za svým profesionálním cílem překonat rekord v počtu vítězství ve SP.

Eurosport představí seriál Chasing History
▲ Eurosport představí seriál Chasing History

Američanka Lindsey Vonnová je považována za nejúspěšnější lyžařku všech dob. Během 16 let vyhrála 76 závodů SP. Kamery Eurosportu vkročí do všech oblastí života zlaté medailistky ze ZOH 2010. Diváci uvidí Lindsey Vonnovou jak odpočívá v rodinném kruhu, baví se s přáteli, světová sjezdařka jim umožní ponořit se hluboko do myšlení špičkové sportovkyně usilující o sportovní nesmrtelnost. Fanoušci prožijí s Lindsey Vonnovou její pozitivní i negativní momenty a výzvy, kterým bude lyžařka čelit ve své snaze startovat na ZOH 2018, do jejichž zahájení zbývá méně než 500 dní. Eurosport začíná programem Chasing History vyprávět příběhy sportovců, kteří aspirují na olympijská vítězství v Pchjongčchangu.

Eurosport bude seriál s Lindsey Vonnovou vysílat na všech svých kanálech a platformách včetně placeného internetového přehrávače Eurosport Playeru, který umožňuje sledovat program Eurosportu živě a na vyžádání. Exkluzivní obsah bude dostupný také díky specializované aplikaci, která bude spuštěna před vysíláním seriálu.

V červnu 2015 podepsaly Discovery Communications a Mezinárodní olympijský výbor dohodu, která dává Eurosportu exkluzivní televizní a multiplatformní práva v 50 zemích a teritoriích Evropy pro olympijské hry v letech 2018 - 2024 (ZOH Pchjongčchang 2018, LOH Tokio 2020, ZOH Peking 2022 a LOH 2024).

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články