Quantcast

TLC uvede čtvrtou řadu pořadu Podivná těla

| redakce | tisk

Příběhy lidí z celého světa s nejzáhadnějšími a nejvzácnějšími lékařskými diagnózami představí v pořadu Podivná těla stanice TLC. Onemocnění jsou dokonce tak neobvyklá, že si s nimi neví rady ani většina odborníků.

V prvním dílu budeme svědky dojemného příběhu čínského opuštěného chlapce Jaye, který se narodil slepý a bez nosu. Jay doufá, že se najde rodina, která ho přijme a poskytne mu tak zázemí, které kvůli svému postižení nutně potřebuje.

Uvidíme také šedesátiletého muže z Madagaskaru, který cestuje po celé zemi v naději, že najde lékaře schopného odstranit mu nádor na lebce. S tím totiž žije od svých dvaceti let. V posledních měsících mu nádor dorostl do naprosto obřích rozměrů. Sambany je nucený najít pomoc a vydává se tedy pěšky na životní cestu za svou jedinou nadějí - lékaři z charitativní lodě, která právě připlula do vzdáleného města Tamatave.

První díl čtvrté série dnes představí také Aruna z Indie, jehož pravá noha váží téměř 100 kilogramů. Jeho přáním je získat elektrický vozík, díky kterému by mohl navštívit místa, která miluje.

Pořad Podivná těla uvádí stanice TLC od 13. října 2016 ve 21:00 hodin.

zdroj: TLC





Reklama




Vybrané články