Quantcast

Super Bowl - sportovní show roku již tuto neděli na stanici Sport2

| redakce | tisk

Jednu z největších sportovních událostí roku 2017 - 51. ročník Super Bowlu mohou sportovní fanoušci v České republice a na Slovensku sledovat již tuto neděli 5. února na televizní stanici Sport2.

V jediném rozhodujícím zápase o vše se v americkém Hustonu utkají Atlanta Falcons a New England Patriots. Přímý přenos finále NFL začíná přesně o půlnoci (00:00) v noci z neděle na pondělí.

Super Bowl, to není jen sportovní událost. Jedná se i o pop-kulturní záležitost, ve které se točí miliardy dolarů. Poločasová přestávka nabízí koncerty těch největších světových hudebních hvězd. Reklamní vstupy jsou pak tématem samy o sobě. Jsou unikátní jak rekordními cenami, tak v originalitě a počtu celebrit, které se v nich objeví.

Jsme rádi, že fanoušci amerického fotbalu v České republice a na Slovensku budou mít opět po roce možnost si spolu se stanicí Sport2 užít tento neopakovatelný zážitek. Super Bowl, to není jen zápas, ale celá atmosféra a show kolem něj,“ říká Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International - Central Europe pro Českou republiku a Slovensko

Super Bowl tradičně láme rekordy ve sledovanosti. Třeba ten loňský sledovalo v USA 115 milionů diváků. A s vysokou sledovaností se snoubí i pohádkové částky. V roce 2016 se okolo této show protočilo patnáct a půl miliardy dolarů. Průměrná cena lístku na letošní duel mezi Atlanta Eagles a New England Patriots v současnosti zase atakuje šest tisíc dolarů.

Událost si nechtějí nechat ujít ani celebrity. Přestože původní spekulace mířily na Adele či Beyoncé, nakonec fanoušky na stadionu i u televizních obrazovek Sport2 během poločasové přestávky zabaví popová zpěvačka Lady Gaga.

Ale hlavní bude samozřejmě samotný zápas. Favorit je jasný. Patrioti z New England jsou experty tipováni na vítězství. Jen jejich hvězdný quarterback Tom Brady získal více titulů (6) než celý tým Atlanta Falcons dohromady. Diváky každopádně čeká spousta zábavy. Na straně Falcons se mohou těšit na útočný fotbal. Patriots zase naopak disponují propracovaným systémem, který strojově přesně režíruje již zmiňovaný Brady.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články