Quantcast

FilmBox obohatil jarní nabídku o ty nejlepší seriály

| redakce | tisk

Společnost SPI International / FilmBox Channels Group přináší do programu na svých prémiových filmových kanálech ve střední Evropě silnou sestavu populárních televizních seriálů jako Kořeny, Pátý a Bez poskvrny.

V březnu budou mít diváci možnost na kanálech FilmBox sledovat Kořeny, čtyřdílný remake populárního seriálu ze 70. let se skvělým obsazením, ve kterém si zahráli například Laurence Fishburne, Forest Whitaker, Anika Noni Rose, Anna Paquin, rapper T.I. a britská vycházející hvězda Malachi Kirby jako hlavní hrdina jménem Kunta Kinte. Kořeny na příběhu jednoho rodu vykreslují historický portrét amerického otroctví. Každý díl režíroval jiný režisér hraných filmů - ocenění Phillip Noyce (Vysoká hra patriotů, Jasné nebezpečí), Mario Van Peebles (Banda: Pomsta Jessieho Leea, Říše drog), Thomas Carter (Coach Carter) a Bruce Beresford (Tender Mercies, Krotitel Morant).

FilmBox obohatil jarní nabídku o ty nejlepší seriály
▲ FilmBox obohatil jarní nabídku o ty nejlepší seriály

Dalším lákadlem programu je Bez poskvrny (Frikjent / Acquitted), největší norský televizní hit, který na kanálech FilmBox uvidíte v květnu 2017. Premiéru seriálu v Norsku zhlédlo v průměru přes 560 000 diváků, což na pětimiliónovou zemi představuje značné číslo. Bez poskvrny je příběh úspěšného finančníka pracujícího v Číně, který se vrací do Norska, kde chce investovat do společnosti vyvíjející technologii solárních článků. Solar Tech sídlí v malém městečku, kde Aksel Borgen vyrostl. Jeho návrat po 20 letech však v obci vyvolá vášně - hlavně kvůli důvodu, pro který kdysi odešel.

FilmBox obohatil jarní nabídku o ty nejlepší seriály
▲ FilmBox obohatil jarní nabídku o ty nejlepší seriály

Když se DNA nezvěstného chlapce objeví na místě činu dvacet let po jeho záhadném zmizení, životy jeho rodiny a přátel se obrátí vzhůru nohama. Jesseho starší bratr Mark a jeho kamarádi z dětství Danny, Pru a Slade jsou poslední lidé, kteří v den jeho zmizení viděli Jesseho naživu. Nyní se všichni musí vyrovnat se skutečností, že by se Jesse mohl vrátit.

Pátý je jedinečný seriál, na kterém se spolupodílel britský spisovatel a scénárista Danny Brocklehurst, známý například díky filmu Obyčejné lži.
Série Pátý je natočena dle originálního thrilleru z dílny spisovatele Harlana Cobena, jehož díla se devětkrát umístila na vrcholu žebříčku bestsellerů deníku New York Times. Na celém světě se prodalo více než 70 milionů Cobenových knih a jeho romány, přeložené do 43 jazyků, se staly bestsellery ve více než dvanácti zemích.

Filmové kanály FilmBox jsou vysílány prostřednictvím hlavních DTH platforem, v kabelových a IPTV sítích v Polsku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články