Quantcast

V Itálii vzniká bezplatný filmový kanál Cine Sony

| redakce | tisk

Společnost Sony Pictures Television Networks spustí v Itálii pořadí druhý neplacený kanál. Nová stanice s názvem Cine Sony začne vysílat 7.9.2017 a zaměří se na světovou filmovou produkci.

Spuštěním kanálu Cine Sony společnost Sony Pictures Television Networks rozšíří svoji FTA nabídku na italském trhu. V květnu zde spustila dětskou stanici POP.

Kanál Cine Sony zahájí vysílá FTA premiérou amerického životopisného drama z roku 2013 Kapitán Phillips (Captain Phillips). Dále se diváci mohou těšit na klasické tituly jako L'uomo delle Stelle (1995) či Spiderman 3 (2007).

Expanze a investice Sony Pictures Television Networks na italském trhu přicházejí po úspěšném provozu bezplatných dětských stanic na britském trhu, kde jsou komerční jedničkou a filmových kanálů, které jsou dvojkou a trojkou mezi filmovými FTA programy.

Stanice Cine Sony nahradí na italském trhu stávající program Capri Gourmet, kterou společnost získala v dubnu letošního roku. Kanál Capri Gourmet vysílá FTA i na satelitu (11°W) a je tedy možné, že i nová stanice bude šířena přes satelit.

zdroj: Advanced television





Reklama




Vybrané články