Quantcast

Sky Deutschland vyřadí stanici GoldStar TV

| redakce | tisk

Operátor německé pay-tv platformy Sky Deutschland vyřadí ze své nabídky další kanál třetí strany. Tentokrát půjde o stanici GoldStar TV. Tato hudební stanice bude z nabídky provozovatele vyřazena k 31.10.2017.

Stanice GoldStar TV je nyní šířena exkluzivně na platformě Sky Deutschland a v současné době vyjednává z provozovateli jiných platforem ohledně zařazení programu do jejich nabídky, jinak stanici hrozí uzavření. "Pokud se objeví potencionální alternativní distribuční platformy pro GoldStar TV, budeme co nejdříve informovat fanoušky oblíbeného kanálu se šlágry," uvedl Gottfried Zmeck, generální ředitel společnosti Mainstream Media, která stanici provozuje.

Operátor Sky Deutschland v minulých měsících vyřadil ze své nabídky několik stanic třetích stran, včetně programů Sport1 US HD, AXN, MGM Channel a placených programů společnosti ProSiebenSat.1. Nyní se chce německá Sky více zaměřovat na vlastní kanály a obsah.

Ostatní kanály společnosti Mainstream Media - Romance TV a Heimatkanal zůstanou součástí nabídky Sky Deutschland. Provozovatel pay-tv se dohodl na nové víceleté smlouvě.

Od 7.11.2017 nebude kanál Romance TV dostupný už jen v satelitní televizi Sky Deutschland ale nově také u kabelových a IP operátorů, čímž se rozšíří dostupnost programu. Také exkluzivita Heimatkanal skončí a program bude zařazen i do jiných platforem.

zdroj: broadbandTVnews





Reklama




Vybrané články