Quantcast

Italská verze Spike odstartovala. Distribuce na 12,5W

| redakce | tisk

Na italském televizním trhu zahájil o posledním víkendu pravidelné vysílání nový kanál s názvem Spike. Jde o další bezplatný projekt společnosti Viacom International Media Networks (VIMN) v Itálii.

Program Spike je dostupný v celostátním DVB-T multiplexu na 49. pozici. Distribuční signál Spike Italia je umístěn na satelit Eutelsat 12 West B (12,5°W) do multiplexu společnosti Persidera. Multiplex pracuje v režimu multistream. Pro příjem je proto nutný přijímač, který tento režim podporuje.

Italská verze Spike odstartovala. Distribuce na 12,5W
▲ Italská verze Spike odstartovala. Distribuce na 12,5W

Spike je bezplatný zábavní program zaměřený na mužské publikum ve věku od 25 do 49 let. Divákům přináší zejména akci, zábavu a reality. Diváci v programu Spike najdou filmy, televizní seriály, game show, zprávy, informace a původní produkci.

VIMN v Itálii provozuje již tři bezplatné programy - Paramount Channel a VH1, které jsou šířeny v pozemní síti. Dále společnost provozuje i placené programy MTV, Comedy Central a Nickelodeon, které jsou dostupné abonentům satelitní pay-tv platformy Sky Italia na pozici 13°E.

technické parametry - Spike Italia:

• Eutelsat 12 West B (12,5°W), freq. 12,718 GHz, pol. H, SR 36510, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, multistream 35, FTA





Reklama




Vybrané články