Quantcast

TV Nova úspěšně pokračuje v boji proti televiznímu pirátství

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Nova úspěšně pokračuje v boji proti televiznímu pirátství

Skupina Nova zasadila další výraznou ránu neoprávněnému šíření svých stanic v Česku. Tentokrát bylo Krajským soudem v Ústí nad Labem - pobočkou v Liberci vydáno předběžné opatření proti české společnosti GREPA Networks s.r.o.

Jedná se o poskytovatele internetových služeb, který vedle nabídky internetového připojení neoprávněně šířil stanice skupiny Nova.

Soud společnosti uložil zdržet se nabízení a sdělování vysílání televizních stanic skupiny Nova, konkrétně TV Nova, Nova Cinema, Nova 2, Nova Action, Nova Gold, Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Ke konci roku 2017 bylo předběžné opatření ze stejného důvodu vystaveno proti společnosti Opton s.r.o.

Mnohokrát jsme uvedli, že šíření našich stanic bez našeho souhlasu je protiprávní a podnikáme potřebné právní kroky, abychom mu zabránili. Společnost GREPA Networks s.r.o. s námi neměla uzavřenou smlouvu o šíření našich stanic, k distribuci docházelo z její strany neoprávněně. Vydaná předběžná opatření jsou nejenom naším úspěchem v boji s televizním pirátstvím, ale zároveň jasným signálem i pro ostatní subjekty, které se dopouštějí šíření stanic bez našeho souhlasu,“ říká Štěpán Peichl, ředitel právní sekce skupiny Nova.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články