Quantcast

Bulharská DTH služba MTel rebrandována na A1 Bulgaria

| redakce | tisk

Bulharská satelitní placená televize Mtel, vysílaná ze satelitu Eutelsat 16A (16°E), se zákazníkům představila s novým názvem a logem. Platforma Mtel byla přejmenována na A1 Bulgaria.

Pod novou značku A1 Bulgaria přešla nejenom satelitní televize ale i fixní služby, připojení na internet a vlastní sportovní kanály. Operátor působí na bulharském trhu již 23 let. Služby poskytuje pro více než 4 miliony zákazníků. Majitelem A1 Bulgaria je společnost Telekom Austria Group (TAG).

A1 Group je jedním z předních poskytovatelů telekomunikačních služeb ve střední a východní Evropě s více než 24 miliony klientů a více než 18 tisíci zaměstnanci. V současné době společnost působí v sedmi zemích - v Rakousku (A1), Bulharsku (A1 Bulgaria), Bělorusku (Velcom), Chorvatsku (VIPnet), Slovinsku (A1 Slovenia), Srbsku (Vip mobile) a Makedonii (one.Vip). Do portfolia skupiny patří hlasové služby, širokopásmové připojení k internetu a multimediální služby a řešení v oblasti špičkových technologií, datové přenosy a on-line platby.





Reklama




Vybrané články