Quantcast

4. série Goldbergových na Prima Comedy Central

| redakce | tisk

Tvůrce seriálu Adam Goldberg prožil své dětství s kamerou v ruce. Díky němu si můžeme užít ty nejlepší příhody z rodinného života jeho trhlé pensylvánské rodinky. Goldbergovi pokračují ve své krasojízdě osmdesátými léty a opět nám připomínají eskapády a vrcholy americké pop-kultury.

Přehlídka ujetých postav a outfitů je neopomenutelnou součástí celého seriálu. Co nabídne 4. série úspěšného amerického sitcomu tentokrát?

Goldbergovi spatřili světlo světa na podzim roku 2016. Napsal je Adam Goldberg, který scénář připravil podle svých vlastních příhod. Typický americký humor nemine ani 4. řadu, kterou lze sledovat již během října na Prima Comedy Centra. V nových dílech samozřejmě nechybí Adamova máma se svou objemnou blond hřívou ani šprťácký Adamův starší bratr Barry a jeho tvrďácká sestra Erica.

Goldbergovi (foto: Prima Comedy Central)
▲ Goldbergovi (foto: Prima Comedy Central)

Když se řeknou osmdesátky, jistě se nám vybaví spousta nevkusných módních kousků: vycpávky ramen, tlusté pásky a barvené elasťáky. Tyhle módní kreace se dostaly i do naší české kotliny. Ve skříni je měly vaše maminky a možná jste je hrdě oblékali i vy. Tím hůře. Barry, věřte tomu nebo ne, uspořádá v osmnáctém díle módní přehlídku. Místo sličných modelek na ní ovšem vystoupí pánové a z jejich kreací budete brečet smíchy. Je libo třeba bílé sako a vysoké pruhované podkolenky? Věřte, že „české“ ponožky v sandálech jsou proti tomu vrchol estetiky.

Čím jste se chtěli stát, když jste ještě chodili do školy? Určitě vás lákala kariéra sportovce, stejně jako Adama Goldberga. Nejmladší syn Goldbergovic famílie se zamiloval do filmu Karate-Kid, a jak to dopadne, když se jako nezkušený zelenáč dostane na zápas v karate? Staneme se svědky epické ostudy, nebo se Adamovi povede zázrak a vystačí si s triky odkoukanými z filmu? Adam si kromě karate v nové sérii vyzkouší i tenis. Jeho kamarád Chad totiž zhatí jejich nadějný filmový projekt "Chadam Productions" a chodí si raději pinkat na kurty. Adam tak musí zjistit, co Chada na raketách a tenisácích tolik vzalo.

Ještě jsme ale neskončili. Adam to zkusí taky jako herec. Možná z něj bude druhý Patrick Swayze. Dovedete si představit lepší program do podzimních plískanic než sledování komediálních seriálů pod teplou dekou?

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články