Quantcast

V Rusku odstartoval kanál Match! Strana

| redakce | tisk

Společnost Gazprom-media spustila v Rusku nový federální kanál s názvem Match! Strana. Stanice vysílá od 2. března 2019 od 10:00 hodin moskevského času v době zahájení Zimní univerziády Krasnojarsk 2019.

Stanice je od svého spuštění dostupná ve všech oblastech Ruska v SD i HD rozlišení a to ve velkých městech, stejně tak i v nabídkách satelitních a kabelových operátorů po celém Rusku. Technicky je program vysílán pro více než 80 milionů diváků.

Match! Strana je zaměřen na široké publikum diváků od 6 do 70 let. Diváci mohou sledovat, jak se rozvíjí fyzická kultura a sport na celém území Ruska. Divákům přinese řadu soutěží, úspěšných příběhů ruských sportovců a nejzajímavější sportovní události v regionech Ruska.

Jde o zcela nový formát sportovní televize, která je zaměřena na všechny věkové skupiny. Pomůže dětem i dospělým vybrat si svůj sport, o který budou mít zájem, motivovat je, aby vedli zdravý životní styl.

Stanice přinese ročně zhruba 3 tisíce hodin živých přenosů, přibližně 4,4 tisíce hodin recenzí a záznamů. Většina vysílacího času bude věnována klubovým soutěžím, včetně těch, které zahrnují takové giganty jako basketbalový tým CSKA, volejbalový klub Zenit nebo házenou Rostov-Don.

Kanál bude mít i významnou společenskou funkci - speciálně se bude věnovat rozvoji dětského sportu.





Reklama




Vybrané články