Quantcast

Březen na Rai 4K plný kultury, napětí i sportu

| redakce | tisk

Minimálně sedm události v UHD čeká na diváky tento měsíc na kanálu Rai 4K. Program v ultra HD rozlišení ve spolupráci s Eutelsat si připravil několik premiérových novinek které potěší každého fanouška kvalitní zábavy.

Začne se v pondělí 4. března a pak každé pondělí až do 25. března kdy spatří světlo světa nový osmidílný seriál Rai „Jméno růže“. I přes to, že si seriál ještě neodbyl svoji premiéru, již nyní byl prodán do 130ti zemí světa. Fanoušci si mohou čekání na seriál zkrátit již tuto neděli ve 20:35 hodin na Rai 1 s pořadem “Che tempo che fa“ kde bude exkluzivním hostem americký herec John Turturro který si v seriálu zahrál jednu z hlavních rolí.

RAI 4K a chystané pořady (foto: Eutelsat)
▲ RAI 4K a chystané pořady (foto: Eutelsat)

V úterý 12. a 19. března moderátor Alberto Angela odstartuje další sérii pořadu “Meraviglie“ věnovaný uměleckému, kulturnímu a přírodnímu dědictví Itálie. Ve 21:25 hodin.

A konečně, ve středu 13. března si přijdou na své sportovní fanoušci Ligy Mistrů s velikány evropského fotbalu: Bayern-Liverpool od 20:35 hodin.

A to není všechno, obsahu v UHD na Rai 4K bude stále více a více. Již brzy se mohou diváci těšit na filmy, seriály, zábavu i sport v nejvyšší možné kvalitě.

V jednání je například cyklistický závod Giro d'Italia který by mohl být poprvé ve své historii i v UHD.

Rai 4K nyní vysílá na nové frekvenci:

• Eutelsat Hot Bird (13°E), freq. 11,727 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

Všechny uvedené pořady se budou vysílat i v SD a HD na Rai 1.

zdroj: Franck, RAI





Reklama




Vybrané články