Quantcast

Podcasty o zákulisí seriálu Dáma a Král

| redakce | tisk

Na obrazovku televize Nova se v neděli 27. října vrátil mimořádně úspěšný detektivní seriál Dáma a Král. Jeho fanoušci si mohou nyní nově poslechnout podcasty, které přinášejí pohled do zákulisí.

Tvůrci seriálu, producenti, scenáristé, režiséři či herci vypráví o tom, jak seriál vznikal, kde autoři čerpali inspiraci, nebo prozrazují, co se na obrazovku nedostalo... Možná se dozvíte i nějaké ty drby a historky z natáčení. Prostě spoustu informací, které nikde jinde nemůžete najít," říká moderátor podcastu Petr Koubek.

V prvním dílu podcastu seriálu Dáma a Král přiblížili producent Vratislav Šlajer se scenáristkou Lucií Palkoskovou, jak vznikala epizoda Tři odstíny smrti. Prozradili, jak je to s návratem Prokopa Krále (Matěje Hádka), kdo jsou to pickupeři, a na co všechno se mohou diváci v nové sérii těšit.

Druhý díl podcastu je věnován epizodě Hon na vraha. Dramaturgyně Eva Pjajčíková a producent Vratislav Šlajer vysvětlili, jak vznikala hlavní dějová linka nebo jak těžké je psát humor. Na skok se stavili i na natáčení seriálu a zeptali se herců Terezy Hofové a Michala Daleckého, jak je bavilo hrát trojici vyšetřovatelů nebo jak složitá byla příprava na jelení troubení.

Podcasty k jednotlivým epizodám budou doplňovány průběžně.

Premiérové díly seriálu Dáma a Král uvádí TV Nova každou neděli od 20:20 hodin. Poté je můžete zhlédnout na Nova Plus a na Voyo.

Podcasty jsou dostupné zde a zde

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články