Quantcast

Kanál CBS Action ukončil vysílání v Polsku

| redakce | tisk

V noci z 31. prosince 2019 na 1. ledna 2020 z důvodu rozhodnutí provozovatele AMC Networks International, skončila na polském televizním trhu stanice CBS Action. Program se zde vysílal od roku 2012 a byl dostupný v DTH službách Cyfrowy Polsat, Platforma Canal+ a Orange TV.

K 31.12.2019 zavřela společnost AMC Networks International vedle stanice CBS Action také dětský kanál Megamax, který se vysílal na českém, slovenském a maďarském trhu.

Kanál CBS Action byl společným projektem skupin AMC Networks International a CBS. Stanice začala vysílat v Polsku dne 3. prosince 2012 ale testovací vysílání probíhalo již od září.

Původně měl kanál CBS Action nahradit v Polsku program Zone Romantica, který se vysílal u našich severních sousedů od roku 1998 (původně pod názvem Romantica). Dne 3. prosince 2012 došlo k rebrandu stanic operátora a Zone Europa byl přejmenován na CBS Europa, Zone Reality na CBS Reality, Club TV na CBS Drama a podle dřívějších informací se měl program Zone Romantica vysílat pod názvem CBS Action.

Program CBS Action oficiálně odstartoval a stanice Zone Romantica vysílala dál až do 1. září 2013, kdy ukončila vysílání na polském trhu.

Program CBS Action divákům přinášel dokumenty, filmy a seriály - kriminální, dobrodružné, fantasy, biografické, akční, hororové, thrillery a jiné.

Zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články