Quantcast

I vysněné auto se může stát realitou v dokumentu Discovery

| redakce | tisk

Max Brewer je britský novinář, producent a zejména obchodník s auty, který se proslavil jako hlavní hvězda motoristických televizních pořadů a který je známý tím, že dokáže levný vůz proměnit v super auto.

První série reality show Rození obchodníci (Wheeler Dealers) byla uvedená v roce 2003 a od té doby se pořad těší mezi diváky velké oblibě.

V nejnovější sérii čeká na špičkového prodejce automobilů Mika Brewera doposud nejtěžší úkol: bude totiž pomáhat svým zákazníkům získat jejich vysněná vozidla. Společně se svým spolehlivým mechanikem Marcem „Elvisem“ Priestlym bude vynalézavým způsobem zvyšovat hodnotu stávajících vozů zákazníků. Ty následně prodá se ziskem a obdrženou sumu opakovaně investuje do různých obchodů, na jejichž konci stojí vysněný vůz.

Rození obchodníci (foto: Discovery)
▲ Rození obchodníci (foto: Discovery)

Mike v jednotlivých dílech poodhalí tajemství svého řemesla, kdy na aukcích či ve sběrných dvorech získává kousky, jejichž hodnotu dokáže zvýšit. S diváky se podělí také o své znalosti trhu s automobily a o to, jak uzavírat obchody, aby se vlastnictví vysněného automobilu stalo realitou.

Rození obchodníci jsou jednou z nejoblíbenějších a nejdéle vysílaných motoristických show v dějinách televizního průmyslu. Společnost Discovery pořad vysílá po celém světě a např. v roce 2018 dosáhl globální sledovanosti 156 milionů diváků.

Simon Downing, Senior Vice President, vedoucí edice fakta a sport Discovery UK: „Jsme rádi, že Rození obchodníci mohou doplnit skladbu našich stále oblíbenějších motoristických pořadů. Rození obchodníci mají obrovskou fanouškovskou základnu po celém světě, která touží po dalších a dalších hodinách tohoto pořadu. Nová série přichází vedle chytrých obchodů a mechanických vylepšení s úplně novým prvkem, kdy Mike pomáhá milovníkům aut získat jejich vysněný vůz.“

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články