Quantcast

Einstein - nový krimi seriál na TV Prima

| redakce | tisk

Televize Prima přichází 14. března se seriálovou novinkou Einstein, s podtitulem Případy nesnesitelného génia. Osmidílný seriál s hvězdným obsazením přináší humor okořeněný kriminálními zápletkami a svéráznou postavou pra-pra-pravnuka Alberta Einsteina, Filipa.

Je tak nesnesitelný a okolí tak leze na nervy, že ho málokdo vedle sebe snese. Když se ale ukáže, že jeho mozek by mohl být pro policii zlatý poklad, bývá mu odpuštěno.

Einstein je nový krimi seriál s notnou dávkou humoru, kde hlavní hrdina je sexy, chytrý, ale dost často na zabití! Filip Koenig je génius a nejmladší profesor, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky na univerzitě. A především je pra-pravnuk Alberta Einsteina.

Seriál Einstein (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Einstein (foto: FTV Prima)

Filip trpí dědičnou Huntingtonovou chorobou, proto žije svůj život naplno, než se z něj stane chodící troska, nebo než dokonce umře. Když se pokusí během jedné lékařské prohlídky ukrást z ordinace léky, aby zpomalil zhoršování svého zdravotního stavu, je zatčen a poslán do vězení. Tam se ale připlete k vyšetřování vraždy a pomalu začne rozplétat složitý případ. Policie pochopí, že by Filip mohl být se svým geniálním uvažováním ku prospěchu. Dostane tak nabídku od šéfa kriminálky, že se může stát konzultantem, nebo si půjde sednout. Filip si vybírá tu první možnost, i když velmi nerad.

Seriál Einstein se divákům představí už v sobotu 14. března, přesně v den narození jednoho z nejvýznamnějších vědců všech dob - Alberta Einsteina.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články