Quantcast

Orange TV s novou mobilní aplikací. Liga mistrů pro všechny

| redakce | tisk

Společnost Orange Slovensko představila novou, modernější mobilní aplikaci Orange TV. Vylepšená verze je nadále dostupná pro systémy Android a iOS a vedle změny v designu se zaměřuje na uživatelské rozhraní s ostatními televizními službami a vylepšení funkcí.

Mobilní aplikace Orange TV nabízí přehlednější a modernější EPG s lepší orientací v archívu. Přibyla funkce agregace obsahu, která uživatelům přehledně seskupí a zobrazí video obsah jako například seriály a výsledky vyhledávání.

Nová sekce "Domov" najde relevantní obsah pro uživatele založeného z vyhledávání v aplikaci.

Rodina sleduje televizní utkání (foto: Orange)
▲ Rodina sleduje televizní utkání (foto: Orange)

Aplikace se také rozšířila o personalizovanou sekci "Moje videá", která nabízí mix nahrávek, zapůjčených či rozkoukaných videí.

Aktualizace aplikace bude stávajícím zákazníkům poskytnuta postupně během následujících dvou měsíců. Zároveň je dobrovolná a tedy na zákaznících, zda budou používat novou verzi nebo si ponechají původní.

Nová aplikace Orange TV je zároveň dostupná i ve formě testovací beta verze pro systémy Android. Zájemci si ji mohou stáhnout v aplikačním obchodě a jako dobrovolní testeři se mohou podělit o své postřehy či návrhy na vylepšení.

Operátor poskytne všem svým zákazníkům televizních služeb od nejnižších balíčků Home/Go Basic TV v období od 7.8. do 8.8.2020 automaticky a bezplatně stanice Orange Sport 1 až 4. Restart fotbalové Ligy mistrů UEFA tak mohou sledovat v přímém přenosu bez dodatečných poplatků.





Reklama




Vybrané články