Quantcast

Nový zábavní kanál 4Kurd HD

| redakce | tisk

Společnost Persiana Media Group spustila další bezplatné tématické HD kanály - Persiana Billboard HD a 4Kurd HD. Obě stanice jsou součástí jednoho DVB-S multiplexu na družici TürkmenÄlem/MonacoSat, společném satelitu Turkmenistánu a Monaka.

Programy 4Kurd HD a Persiana Billboard HD se vysílají ve stejném paketu na kmitočtu 10,804 GHz z transpondéru ve východním svazku, což znamená, že příjem je možný ve střední Evropě s parabolami od průměru cca 60 cm.

4Kurd HD - záběr z příjmu stanice
▲ 4Kurd HD - záběr z příjmu stanice

Persiana Billboard HD představuje nejnovější a nejlepší díla světové hudby, tj. takové, které lze umístit na velké reklamní plakáty.

4Kurd HD je televizní program určený pro kurdskou komunitu. Stanice nabízí pestrý mix pořadů. Jde o zábavní televizní program, který vysílá místní seriály a filmy a také animované filmy, dokumenty a pořady o přírodě. 4Kurd HD je propagován na sociálních sítích a pravidelně vysílá již přes satelit.

Perský provozovatel kanálů skupiny Persiana Media vysílá programy z Paříže s cílem poskytovat tématické programy pro persky hovořící publikum. Vedle programů pod značkou Persiana provozuje také sportovní kanály pod brandem Varzesh a nejnověji i stanici pro Kurdy pod názvem 4Kurd.

technické parametry - 4Kurd HD, Persiana Billboard HD:

• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 10,804 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články