Quantcast

Limitovaná série Třetí den na HBO 15. září

| redakce | tisk

Limitovaná série Třetí den od tvůrců Felix Barrett a Dennis Kelly bude mít premiéru exkluzivně na HBO v úterý 15. září. Série se skládá ze šesti epizod a je rozdělena na “Summer“ a “Winter“.

Bude vysílána na HBO a k dispozici bude rovněž na HBO GO.

V prvních třech epizodách “Summer“ vystupuje Jude Law (Nový papež z produkce HBO) jako Sam, muž, jenž se dostane na záhadný ostrov u britského pobřeží, kde se setkává se skupinou ostrovanů, kteří za každou cenu dodržují vlastní tradice. Je izolován od pevniny a není schopen opustit napohled idylický, až nebezpečně svůdný svět, v němž tajné rituály jeho obyvatel, kteří oživí jeho zážitky spojené se ztrátou a traumatem minulosti, které nahlíží optikou narušené přítomnosti. Hranice mezi realitou a fantazií se stírají a jeho boj za zjištění pravdy vede až k tomu, že ostrované odhalí šokující pravdu, která se týká přímo jeho. “Summer“ napsal Dennis Kelly, režíroval Marc Munden.

Třetí den (foto: Ludovic Robert)
▲ Třetí den (foto: Ludovic Robert)

“Winter“ pokrývá další tři epizody, v hlavní roli se objeví Naomie Harris (nominovaná na Oscara za Moonlight) jako Helen, odhodlaný outsider přijíždějící na ostrov hledat odpovědi na své otázky. Jenže její příjezd spíš nakonec znamená nepřehledný boj, v němž je třeba rozhodnout se o svém dalším osudu a kdy je hranice mezi skutečností a zdáním opět rozostřena.

“Winter“ napsali Kit De Waal, Dean O'Loughlin a Dennis Kelly a vznikla v režii Philippy Lowthorpe.

Vedle Judea Law a Naomie Harris se ve TŘETÍM DNI objeví Katherine Waterston (filmy Fantastická zvířata), Emily Watson (nominovaná na Emmy a Zlatý globus za Černobyl v produkci HBO) a Paddy Considine (Outsider v produkci HBO).

THE THIRD DAY je koprodukcí Sky a HBO. Jedná se o první původní drama produkované novými Sky Studios. Vznikla ve spolupráci s Plan B Entertainment, světově proslulou divadelní společností Punchdrunk a scénáristou Dennisem Kellym (Utopia, Pulling). Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Felix Barrett a Dennis Kelly jsou jeho producenty.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články