Quantcast

TV3 Group s distribucí stanice RADA

| redakce | tisk

Přední satelitní operátor v pobaltských státech TV3 Group vypnul na svém transpondéru na satelitu Astra 4A vysílání ukrajinské privátní televizní stanice 1+1. Donedávna operátor distribuoval kanál 1+1 International ve 4 volitelných jazykových mutacích - angličtině, ukrajinštině, ruštině a litevštině.

Nyní se zaměří na šíření kanálu RADA, ale bez volitelných jazykových stop v - angličtině a ruštině.

TV3 Group je provozovatelem placené satelitní platformy Home3 pro Litvu, Lotyšsko a Estonsko. Ukrajinská stanice RADA je šířena FTA pro všechny příjemce v dosahu svazku BSS Nordic satelitu Astra 4A (4,8°E).

RADA - záběr z příjmu stanice
▲ RADA - záběr z příjmu stanice

Provozovatel platformy Home3 neprodloužil mezinárodní distribuci stanice 1+1 International v několika jazycích a přešel na distribuci verze 1+1 určené výhradně pro diváky na Ukrajině. Nyní na programové pozici 1+1 spustil televizní kanál RADA, který vysílá pouze informace o průběhu války na Ukrajině. S vysíláním nejsou poskytovány žádné volitelné zvukové stopy v jiných jazycích. K dispozici jsou dvě audio stopy s originálním komentářem (ukrajinským).

V současné době je možné přijímat vysílání RADA z více transpondérů na satelitech Astra 4A (4,8°E) a Amos 3/7 4°W). Ve všech případech je distribuce programu bezplatná (FTA), aby byl zajištěn co nejširší přístup ke skutečným informacím z první ruky o válce.

technické parametry - RADA (dříve 1+1):

• Astra 4A (4,8°E), freq. 11,938 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články